Liefdevolle verbinding met jezelf

Miracle = shift from fear to love

Weet je wat je wilt in het leven?
Leef je op de automatische piloot?
Vraag je jezelf wel eens af “Is dit het nou?”?
Dit programma gaat over het luisteren naar je innerlijke stem, over wat jij wil in je leven.

 

Wil jij
Meer rust in je hoofd
Balans in je leven?
Je energiek voelen?
In liefde zijn met je zelf?
Magie in je leven brengen?

Liefde voor jezelf is jezelf koesteren. Jezelf zien in je volledige licht. Jezelf ZIEN, daar gaat het om. Niet hoe anderen jou zien, maar JIJ. De liefde aan jezelf geven, daar gaat dit programma om.

In de online training ‘Liefdevolle Verbinding met Jezelf’ coach ik vrouwen die meer balans in hun leven willen ervaren, voor zichzelf willen kiezen en hun droomleven willen realiseren.

Vaak wordt je nu nog tegengehouden door verleden, heden en vooral door jezelf.

‘Kan ik dat wel?’
‘Ben ik wel goed genoeg?’

Zijn vast overtuigingen die je herkend. Maar he, laten we eerlijk zijn; jij weet net zoals ik dat jijzelf de kracht hebt om je leven in eigen hand te gaan nemen!

Je voelt al een tijdje dat je stappen mag gaan zetten. Je kunt het gevoel van ‘is dit het nou?’ niet van je af schudden en wil er achter komen waar je passie ligt in het leven.

Ik help je middels dit programma om de transformatie te maken van de gedachte ‘het leven overkomt me’ naar ‘ik creëer mijn eigen leven’. Je leert er achter komen waar je verlangens liggen en welke stappen er nodig zijn om deze ook te gaan leven. Want diep van binnen weet je waar je verlangen ligt. Je leert hoe je je eigen energie weer kan laten stromen, waardoor alles in een flow komt en je moeiteloos je leven kunt manifesteren en je dromen gaat realiseren.

We gaan kijken naar je innerlijke criticus, wat houdt je tegen? Moeite met nee zeggen, perfectionisme, faalangst of onzekerheid? Je gaat onderzoeken waar je talenten liggen en daar je leven naar inrichten, zodat je een leven kan leiden met een liefdevolle verbinding met jezelf.

Het programma kun je geheel op je eigen tempo volgen, thuis in je veilige omgeving. Je krijgt bij deelname levenslange toegang tot de online academie.

Liefde voor jezelf is jezelf koesteren. Jezelf zien in je volledige licht. Jezelf ZIEN, daar gaat het om. Niet hoe anderen jou zien, maar JIJ. De liefde aan jezelf geven, daar gaat dit programma om.

Be your

beautiful self

Voor vrouwen die hun ultieme leven willen gaan leiden vanuit een liefdevolle verbinding met zichzelf

♡ Heb je ook wel eens een onrustig gevoel van ‘is dit het nou?’ 

♡ Zou je graag willen weten wat je wél wilt in het leven, waar je passie ligt?

♡ Is er geen balans in je leven? 

♡ Leef je meer voor anderen dan voor jezelf? 

♡ Wil je graag keuzes gaan maken vanuit je hart?

♡ Voel je dat er meer is en dat je bestemd bent voor een grootser leven? 

♡ Je kunt je eigen leven zelf creëren!

♡ Maak de verandering van: Het leven overkomt me -> Ik creëer mijn eigen leven.

 

Dit kun je doen als je in een goede verbinding staat met jezelf, een liefdevolle verbinding. Zonder oordelen of verwachtingen. Helemaal vanuit jouw unieke kracht.

Hoe zou het voor je zijn:

 

♡ Als je je passie zou gaan leven

♡ Als je leert hoe je zelf de transformatie kan maken in je leven?

♡ Als je vaker ‘Ja’ tegen jezelf zou zeggen?

♡ Als je keuzes kan maken vanuit je hart zonder dat je je daar schuldig over voelt? 

♡ Als je weet wie je diep van binnen bent, wat je wilt en er ook voor durft te gaan?

♡ Als je volle potentie leeft?

♡ Als je nee kan zeggen tegen wat je niet meer wilt?

Opbouw van het programma

Week 1 | Eigen Liefde

Je gaat kijken naar de thema’s die in je leven spelen. Wat wil je veranderen en wat wil je graag houden.  Hoe werkt energie en wat voor een invloed heeft dat op je leven nu? We maken een begin met onderzoeken waar je passie ligt.

Week 2 | Inzicht

Loslaten van gedachten en overtuigingen die niet meer voedden. Je gaat op een liefdevolle manier naar processen kijken. Elke gedachte of overtuiging heeft ook een functie (gehad).

Week 3 | Dankbaarheid

Niets blijft, alles beweegt, alles vibreert.

Optimisme, positiviteit, dankbaarheid en energie zijn je hulpbronnen. Door dankbaar te zijn kun je je angsten transformeren en stappen gaan zetten naar een liefdevolle verbinding met jezelf. 

Week 4 | Magie

Je leert luisteren naar je lichaam. Je ontdekt je innerlijke stem. De connectie tussen je lichaam en geest wordt versterkt. Wat zijn je verlangens? Waar krijg je energie van en waarvan niet?

Week 5 | Transformatie

Je verlangens en dromen gaan gerealiseerd worden. Het is tijd voor actie! Je ervaart hoe het is om het leven te leiden wat jij wil. Je bent AAN! Door de acties die je uitvoert ervaar je wat het is om zelf je leven te transformeren, je bent niet meer te stoppen!

Week 6 | Liefdevolle verbinding met jezelf

Door alles wat je de afgelopen weken hebt geleerd ook echt te gaan leven, gaan dingen getransformeerd worden. Hoe ga je dit vormgeven? Hier gaan we deze week aandacht aan geven.

Wat als je je intuïtie meer volgt en beter weet wat je wil in je leven? Als je jezelf toestaat om te onderzoeken wie je bent en waar je dromen en verlangens liggen.

Nadat ik ongeveer 10 jaar in de wereld van het interieur design had gewerkt begon het steeds meer te knagen dat ik dit niet meer wilde doen. Ik negeerde dit gevoel “want dit is toch waar ik voor gekozen heb”, maar als ik diep van binnen keek was ik niet echt gelukkig. Ik sprankelde niet van de energie.

Na verschillende opleidingen in het Sjamanisme en Natuurgeneeskunde ontdekte ik de sleutels die leidden tot het creëren van je eigen innerlijke balans. Ik voel dat dit mijn pad is, ik vond ik de weg van mijn oorspronkelijke zielenpad weer terug en daarmee de balans in mijn leven. 

Wanneer je gaat omarmen wie je bent, weet wat je kwaliteiten zijn en deze ook durft te leven kom je steeds meer in balans. Dan ben je je eigen unieke zelf.

Als je besluit om met het programma mee te doen

Veel gestelde vragen

Hieronder vindt je een aantal veel gestelde vragen. Zit je vraag er niet bij? Je kunt altijd contact met me opnemen. Ik beantwoord je vraag met liefde.
Ik heb het ontzettend druk, ik weet niet of het me elke week lukt om hier mee bezig te zijn

Je kan het programma gewoon in je eigen tempo volgen. Maak je niet druk als je “achterloopt” dit is jouw transformatie en je hebt levenslang toegang tot het programma en ook alle updates helemaal gratis erbij,  alle informatie blijft altijd tot je beschikking.

Je kunt er voor kiezen om het in stapjes te doen of alles in een keer. De keuze is aan jou.

Als je graag een verandering in je leven wilt aanbrengen nodig ik je wel uit om tijd vrij te maken voor jezelf. Alleen jij kan zelf de verandering in je leven maken en daar horen bepaalde keuzes bij.

Hoeveel tijd ben ik er per week mee kwijt?

Je krijgt 7 weken lang elke week toegang tot een les. Deze les kan bestaan uit opdrachten, meditaties, visualisaties, inzichtvragen, schrijftaakjes en/of video’s. De ene week vraagt meer actie dan de andere. Juist omdat dit een online programma is, kun je de lessen helemaal in je eigen tempo volgen wanneer het jou uitkomt. Heb je meer tijd nodig, dan is dat geen probleem. Want je blijft levenslang toegang houden tot de lessen en alle updates helemaal gratis erbij. Gemiddeld ben je zo’n 2-4 uur per week kwijt aan de lessen. Maar dat is ook afhankelijk van hoe intensief jij de lessen volgt.

Ik vind dat wel erg veel geld voor iets dat helemaal online is.
Dat snap ik. Ik durf te zeggen dat je geen risico loopt met jouw investering. Ik heb al mijn kennis en ervaring met dit programma verbonden. Bovendien blijf je levenslang toegang houden tot de modules: alle veranderingen, toevoegingen en extra’s krijg je er dus gratis bij en je kunt je altijd opnieuw aansluiten bij een groep die start. Bedenk voor jezelf: waar loop ik nu tegen aan, waar heb ik last van. Is het me deze investering waard?
Wat nu als ik niet tevreden ben of erachter kom dat de training niet bij me past?
Het is altijd spannend om aan iets nieuws te beginnen vooral als het zo dicht bij je ziel ligt. Je kan tot 2 weken na inschrijving gebruik maken van de Geld Terug Garantie. Bij het opsturen van al je ingevulde huiswerk, krijg je van mij je geld terug.
Maar mijn situatie is toch uniek, hoe kan een online programma dan helpen?
Iedere ervaring is uniek, dat klopt. Maar veel mensen worstelen wel met dezelfde thema´s. En juist het delen en leren van elkaar, van andere gelijkstemden, is heel erg waardevol. Niet meer dat ‘ik ben gek’-gevoel, maar erachter komen dat wat je voelt en wat je denkt normaal is. De Facebook groep is ook echt een fijne plek om begrepen te worden en erkenning te voelen. Je kunt van elkaar leren en elkaar feedback geven en dat is zo waardevol. Ik ben zelf ook actief in de Facebook groep, waar ik vragen beantwoord, inzichten deel en tips en adviezen geef. Als blijkt dat je behoefte hebt aan meer persoonlijke begeleiding van mij, geef dat dan aan, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

Contact

Stel je vragen via de mail, het contactformulier hieronder of volg me op social media!
Gratis tips, artikelen en aanbiedingen deel ik graag met je via mijn mailings.

Volg Green Goddess op Instagram