Iris Reading

Wat is een iris Reading

Of misschien ken je het als irisdiagnose of iriscopie. Alle 3 zijn dezelfde benamingen voor wat ik doe.
Ik gebruik iriscopie als een diagnosemethode waarbij ik de structuur, kleuren, vezels en bloedvaten in iris en oogwit bestudeer met het doel om meer te weten te komen over de aard en aanleg van de jou als persoon. Er is veel af te lezen hoe het is met je fysieke gestel, maar ook hoe je in de wereld staat, wat je kracht is en waar er uitdagingen liggen.

Alles wat je in de ogen ziet vertelt een verhaal. Ze laten zien met welke potentie je geboren bent, wat je nodig hebt, waar je uitdagingen liggen.

Ze laten zien wat je spijsvertering kan verwerken, waar die stijve spieren mee te maken hebben, waarom je niet goed stil kan zitten achter je bureau en waarom je overprikkeld kan reageren in bepaalde situaties. Waarom opruimen zo’n lastige klus is voor je of waarom je in drukke ruimtes het lastig vindt om bij jezelf te blijven. Bijna ongelooflijk dat je dat allemaal uit de ogen kan afleiden.

Wat ontvang je?

Ik ga foto’s maken van je ogen, vanuit daar hebben we een gesprek van 45-60 minuten en dan vertel ik je wat ik zie.

Als je klachten ervaart of dingen hebt in het leven waar je tegen aan loopt kun je dat delen en dan kan ik je zeggen hoe je hier vanuit je constitutie voor jezelf kan zorgen.

Je ontvangt naderhand de foto’s en een uitwerking per mail, zodat je alles nog eens rustig kan nalezen. Daarnaast geef ik je tips hoe je jezelf kan ondersteunen. Dit kunnen wat voedingsadviezen zijn, kruiden theeën of bewustzijnsoefeningen.

Je kunt de iris reading zien als een kijk op je leven, je ogen zijn de spiegel van je ziel. Hieruit kun je opmaken wat je sterke kanten zijn en wat de aandachtspunten. Hoe je energiehuishouding is, waar het misschien wat weg lekt en waar je het goed bij je kan houden. En welke orgaansystemen aandacht vragen en welke juist sterk zijn.