Inner Goddess Retreat

Dit programma gaat over innerlijke balans. JOUW innerlijke balans. Bij een retreat denk je misschien al snel aan een kuuroord, maar dit retreat mag je heerlijk thuis doen. In je eigen omgeving, op je eigen tempo.

Mijn intentie is om je te laten ervaren dat je niet naar buiten hoeft om te vinden wat allemaal in jezelf zit.

In elke vrouw schuilt een godin

Mijn intentie is om je te laten ervaren dat je niet naar

buiten hoeft om te vinden wat in je zit.

Voor mij staat de energie van de Godin voor Levenskracht, scheppingskracht en sensualiteit. Leven van je volledige potentieel.

In hoeverre doe je dat?

△ Leef je het leven wat je het liefste wilt leven?
△ Leef je je passie?
△ Wat is je grootste wens?
△ En je diepste verlangen?

Heel lang was het de normaalste zaak van de wereld dat je in verbinding leefde met de natuur. Goden, godinnen, priesteressen, magiërs, heksen, vrouwen, mannen, kinderen, iedereen deed dat. Vanaf onze jaartelling is hier langzamerhand een einde aan gekomen. Zeker in de Middeleeuwen werd het leven volgens het ritme van de natuur, met de natuurgoden en kruiden gezien als iets wreeds. De heksenvervolgingen waren hier het gevolg van.

Sinds de laatste jaren is er steeds meer een beweging naar de verbinding met iets groters. Noem het het universum, spirit, de natuur. Het komt voor mij eigenlijk op hetzelfde neer. De verbinding met je eigen innerlijke levenskracht. Het idee dat er meer is tussen hemel en aarde. Het voelt voor mij als iets wat we kwijt zijn geraakt en wat we weer opnieuw aan het herontdekken zijn

Wij zijn als mens een onderdeel van de natuur op Aarde. We staan er niet boven of onder, maar we staan naast elkaar. We zijn net zo belangrijk als de bomen, het gras, de dieren en de oceaan. Wij maken samen de Aarde. De Aarde is onze spiegel. Als we goed met onszelf omgaan, gaan we ook goed met de aarde om. Een bekende slogan die nog altijd in mijn op-popt is: een beter milieu begint bij jezelf. Dit klopt wat mij betreft helemaal!

OVer Nicolien

Ik ben natuurgeneeskundig therapeut en priesteres. Wat inhoudt dat ik me verbind met de natuur, haar mijn wegwijzer en heler laat zijn. Het is mijn passie om vrouwen te helpen deze weg van heling ook weer te herontdekken. Ik weet dat we het allemaal in ons hebben, we zijn het de afgelopen eeuwen alleen een beetje kwijt geraakt.

Door de verbinding met de natuur en jouw natuurlijke cyclus van het leven weer te herstellen kunnen lichamelijke en geestelijke klachten opgelost worden. Ik zie klachten als menstruatiestoornissen, PMS, eczeem, hoofdpijn, migraine, luchtwegaandoeningen, darmaandoeningen, depressies, stemmingswisselingen enz, als teken aan de wand dat er iets niet goed doorstroomd. Door samen te onderzoeken waar het niet doorstroomd en deze blokkade aan te pakken kom je weer in je natuurlijke stroom van jouw leven. Worden klachten opgelost en voel je je meer verbonden met jezelf en de natuur om je heen.

Door samen met jou te onderzoeken waar de oorzaak van fysieke en/of emotionele klachten ligt en daarmee aan de slag te gaan gaat de poort naar het verlangen open en leer je om je verlangens te gaan leven.

Be your

beautiful self

Wat heeft dit met je passie te maken?

Door te voelen wat je echt graag wilt, je verlangens en passie ga je het leven leven wat je graag wilt. In mijn praktijk ontvang ik vaak vrouwen die menstruatieklachten hebben, vaginale klachten, hoofdpijn, migraine, burn-out verschijnselen, maar ook eczeem, hooikoorts, bijholteontstekingen, diabetes etc. Klachten die je in je lichaam ervaart zijn vaak uitingen van dat dingen niet gaan zoals je graag dat ze zouden willen gaan. Deze klachten hebben vaak allemaal te maken met het niet leven van je passie. Je bent een studie gaan doen naar de middelbare school en daarna gaan werken, misschien een gezin gekregen. Heb je er gedurende de afgelopen jaren over na gedacht wat je echt zou willen? Ben je het leven gaan volgen wat er op je pad kwam, heb je bewust voor dit leven gekozen wat je nu hebt of werd dit van je ‘verwacht’ en leef je dat leven.

Dit traject is ervoor om je bewust te maken van je eigen innerlijk weten, je levenskracht,gezond te maken en klachten weg te nemen. Je krijgt weer hernieuwde energie en je voelt wat je wil in het leven.

Opbouw van het programma

26 weken lang gaan we aan de hand van het medicijnwiel de cyclus van het leven langs. Het medicijnwiel staat symbool voor de cycli van het leven. Alles komt er in terug. De seizoenen of de stand van de maan zijn hier mooie voorbeelden van. Wij mensen hebben dezelfde cycli, maar we zijn hier in de loop van de eeuwen steeds verder van afgeraakt.

In dit programma ga ik je helpen om je weer volledig in balans te komen. Je krijgt 5 consulten met mij. In deze consulten ga ik onderzoeken waar de klachten of onrustige gevoel vandaan komen. Je krijgt inzicht in de patronen in je leven. Ik werk op een holistische manier, dus we gaan niet alleen naar je hormoonsysteem kijken, maar naar je gehele lichaam, geest en ziel. Dus ook andere klachten als darmproblemen, longproblemen, nachtelijk plassen, eczeem, onrustige huid etc. komen aanbod en pakken we ook aan.

Ik geloof er niet in dat we een probleem kunnen oplossen, zonder echt de onderliggende oorzaken aan te pakken. Vaak zitten deze in een disbalans in de (natuurgeneeskundige) uitscheidingsorganen. Dit zijn de spijsvertering, luchtwegen, lever, nieren, huid en de yoni. Door dit weer in balans te brengen ervaar je in je leven ook meer balans. In je hormonale systeem, in je energetisch lichaam, in je gevoelslichaam.

Allereerst ontvang je het intake consult. Hierin komen je vraagstukken naar voren, waar je graag hulp bij zou willen ontvangen. Ik breng je levensloop in kaart en samen kijken we waar je oorspronkelijk op het medicijnwiel zit en waar je gedurende je leven naar toe bent bewogen. Je ontvangt foto’s van je irissen.

Daarna gaat het programma echt van start. Je ontvangt je persoonlijke werkboek, de maankalender en de kruiden.

In een halfjaar heb je de tijd om naar je cyclus te kijken. Hoe deze verloopt, wat er gedurende de maand gebeurd. Is dit elke maand zo, of zijn er verschillen per maand. Dit kun je zelf in kaart brengen, maar dat gaan we ook samen doen.

Zou je graag klachten vrij en vol energie door het leven willen gaan?
Is er geen balans in je leven? 
Zou je graag willen weten wat je wél wilt in het leven, waar je passie ligt?
Leef je meer voor anderen dan voor jezelf? 
Wil je graag keuzes gaan maken vanuit je hart?
Heb je ook wel eens een onrustig gevoel van ‘is dit het nou?’ 
Voel je dat er meer is en dat je bestemd bent voor een grootser leven? 
Je kunt je eigen leven zelf creëren!
Maak de verandering van: Het leven overkomt me -> Ik creëer mijn eigen leven.
Dit kun je doen als je in een goede verbinding staat met jezelf, een liefdevolle verbinding. Zonder oordelen of verwachtingen. Helemaal vanuit jouw unieke kracht.

Voor vrouwen die hun ultieme leven willen gaan leiden vanuit een liefdevolle verbinding met zichzelf.

Wil jij leren wat de invloed van de maanstand is op je menstruatiecyclus?
Wat als je je intuïtie meer volgt en beter weet wat je wil in je leven? Als je jezelf toestaat om te onderzoeken wie je bent en waar je dromen en verlangens liggen.

Nadat ik ongeveer 10 jaar in de wereld van het interieur design had gewerkt begon het steeds meer te knagen dat ik dit niet meer wilde doen. Ik negeerde dit gevoel “want dit is toch waar ik voor gekozen heb”, maar als ik diep van binnen keek was ik niet echt gelukkig. Ik sprankelde niet van de energie.

Na verschillende opleidingen in het Sjamanisme en Natuurgeneeskunde ontdekte ik de sleutels die leidden tot het creëren van je eigen innerlijke balans. Ik voel dat dit mijn pad is, ik vond ik de weg van mijn oorspronkelijke zielenpad weer terug en daarmee de balans in mijn leven. 

Wanneer je gaat omarmen wie je bent, weet wat je kwaliteiten zijn en deze ook durft te leven kom je steeds meer in balans. Dan ben je je eigen unieke zelf.

Als je besluit om met het programma mee te doen

Veel gestelde vragen

Hieronder vindt je een aantal veel gestelde vragen. Zit je vraag er niet bij? Je kunt altijd contact met me opnemen. Ik beantwoord je vraag met liefde.
Ik heb het ontzettend druk, ik weet niet of het me elke week lukt om hier mee bezig te zijn

Als je graag wil veranderen dan zal je stappen mogen zetten. Als dit een gedachte is, vraag jezelf dan af hoe groot de behoefte is om te veranderen. 

Je kunt natuurlijk alles op je eigen tempo doen en de ene week doe je wat meer dan de andere week. Dat is heel normaal. 
De opdrachten die je krijgt zijn behapbaar en natuurlijk bespreken we in de intake de aanpak. Het programma wordt op jouw afgestemd, dus ook naar gelang je de tijd hebt.

 

Hoeveel tijd ben ik er per week mee kwijt?

Dit ligt aan hoeveel tijd je zelf er in wil investeren. De opdrachten zelf zullen 2-4 uur per week van je vragen. 
Als je jezelf een nieuwe levensstijl wil aanmeten, vraagt dit tijd. 
Daarom duurt dit programma ook een half jaar, zodat je op je eigen tempo de veranderingen kan integreren.

De opdrachtjes kunnen bestaan uit meditaties, visualisaties, inzichtvragen, schrijftaakjes en/of video’s. De ene week vraagt meer actie dan de andere. Juist omdat dit een online programma is, kun je de lessen helemaal in je eigen tempo volgen wanneer het jou uitkomt. Heb je meer tijd nodig, dan is dat geen probleem. Want je blijft levenslang toegang houden tot de lessen en alle updates helemaal gratis erbij.

Gemiddeld ben je zo’n 2-4 uur per week kwijt aan de lessen. Maar dat is ook afhankelijk van hoe intensief jij de lessen volgt.

Ik vind dat wel erg veel geld voor iets dat gedeeltelijk online is.
Dat snap ik. Ik durf te zeggen dat je geen risico loopt met jouw investering. Ik heb al mijn kennis en ervaring met dit programma verbonden. Bovendien blijf je levenslang toegang houden tot de modules: alle veranderingen, toevoegingen en extra’s krijg je er dus gratis bij en je kunt je altijd opnieuw aansluiten bij een groep die start. Bedenk voor jezelf: waar loop ik nu tegen aan, waar heb ik last van. Is het me deze investering waard?
Wat nu als ik niet tevreden ben of erachter kom dat de training niet bij me past?
Het is altijd spannend om aan iets nieuws te beginnen vooral als het zo dicht bij je ziel ligt. Je kan tot 2 weken na inschrijving gebruik maken van de Geld Terug Garantie. Bij het opsturen van al je ingevulde huiswerk, krijg je van mij je geld terug.
Ik heb eerst liever even persoonlijk contact

Dat kan ik begrijpen. Je kunt me via onderstaand contact formulier een berichtje sturen, dan zal ik contact met je opnemen. Je mag me ook gelijk bellen op 06 402 340 75

Contact

Stel je vragen via de mail, het contactformulier hieronder of volg me op social media!

Volg Green Goddess op Instagram