Gratis

Hieronder vindt je een aantal gratis online programma’s. Op deze manier kun je kennismaken met mij, hoe ik werk en wat ik voor je kan betekenen en wat natuurgeneeskunde voor je kan betekenen.

Inner Peace Journey

Rustig aan doen en vooral met jezelf bezig zijn, doet een mens goed. Soms is het lastig om een balans te vinden tussen werk, sociaal leven, gezin en je eigen tijd.

Eigen tijd is zo belangrijk om tot jezelf te komen en uiteindelijk in balans te komen. Innerlijke Rust!

De journey gaat over innerlijke balans, hoe je dat kunt doen en nog belangrijker hoe je zelf in elkaar zit.

5 dagen lang gaan we aan de hand van het medicijnwiel de windrichtingen langs.

Het medicijnwiel staat symbool voor de cycli van het leven. Alles komt er in terug. De seizoenen of de stand van de maan zijn hier mooie voorbeelden van. Wij mensen hebben dezelfde cycli, maar we zijn hier in de loop van de eeuwen steeds verder van afgeraakt.

In deze Journey gaan we onderzoeken wat de invloed van de windrichtingen is op het wiel, waar je je fijn voelt, waar je liever niet bent en wat dat met je doet. Het is leuk, toegankelijk en inspirerend!

Voor wie: Jou!
Investering: je tijd! Het programma is gratis.
Start: wanneer jij maar wilt.

Een ritme in je menstruatiecyclus

Je menstruatie, elke maand komt het terug. Om je meer met je cyclus te verbinden heb ik onderstaande tips gemaakt.

Het voordeel van het verbinden met je cyclus is dat je de klachten die je tijdens je menstruatie ervaart kunt gaan herkenen, erkennen en voelen. Deze stappen zijn nodig om de pijn op te lossen en de menstruatie als iets moois te gaan zien.

Ik geloof dat de menstruatie (of maan, zoals ik het noem) heel mooi is. Het geeft ons vrouwen scheppingskracht en creatiekracht. Zodat we ons mooiste leven kunnen leven. Door je hiermee te verbinden ontluik je de scheppings- en creatiekracht in jezelf.

Magic Mooncycle Jaartraining

Download nu de 3 eerste lessen gratis

Je kunt gelijk met de eerste les beginnen.

You have Successfully Subscribed!