Gratis

Hieronder vindt je een aantal gratis producten die ik aanbied. Op deze manier kun je kennismaken met mij, hoe ik werk en wat ik voor je kan betekenen en wat natuurgeneeskunde voor je kan betekenen.

Online Masterclasses

Regelmatig geef ik online masterclasses over verschillende onderwerpen. Je kunt via onderstaande linkjes zien wanneer de eerst volgende Masterclass of Soul Whispering is en je ook gelijk inschrijven.

Masterclass: Wild Feminine

We leven hier op aarde volgens de wet van Ritme. Alles in het leven stroomt en heeft zijn getijden, ritmen, cyclische bewegingen van op en neer, inademing en uitademing, opgang en ondergang, komen en gaan, eb en vloed, groei en afbraak, leven en dood. Deze processen stoppen nooit.

In deze masterclass ga ik je uitleg geven over de verschillende ritmen en cyclussen en hoe jij je leven hierop kan gaan afstemmen. Je eigen ritme kan vinden en je eigen rituelen hierbij kan creëren.

Door afgestemd te zijn op wat jouw lichaam nodig heeft kun je veel beter in contact komen met jezelf.

Vaak ervaren we lichamelijke klachten. Deze kunnen heel erg uiteenlopend zijn. Zoals hoofdpijn, menstruatieklachten, neerslachtigheid, buikpijn, etc. Soms is de vinger er niet op te leggen waar ze vandaan komen. ALLE klachten die we ervaren zijn signalen van ons lichaam om aan te geven dat ze met je wil communiceren, dat er iets aan de hand is, dat je mag luisteren naar haar.

Ik ga je door middel van een aantal stappen laten zien hoe je in verbinding kan komen met jezelf en hoe je naar de signalen van je lichaam kan gaan luisteren.

 

Klik op de link om je in te schrijven

Soul Whispering

Een soul wispering is een fluistering van je ziel, van je innerlijke godin. Ze wil iets tegen je vertellen en doet dat via je lichaam. Wij vangen veel signalen niet op, we zijn verleerd hoe we naar deze vorm van communicatie kunnen luisteren. Je ziel probeert steeds maar weer contact te maken en vaak worden deze signalen steeds groter, ze gaan letterlijk pijn doen.

Vanuit mijn natuurgeneeskundige visie belicht ik verschillende klachten in deze reeks live classes. Elke keer weer een ander thema. Maar alles gaat over de communicatie tussen onze innerlijke godin en onszelf.

Klik op de link om je in te schijven

Magic Mooncycle jaartraining

Download gratis de eerste 3 lessen!

E-boek

Download gratis het e-boek Rituelen voor een Liefdevolle Verbinding met je lichaam.

Podcast

Green goddess Road trip

In mijn podcast neem ik je mee op mijn reis. Ik belicht elke keer een ander thema. Dat zijn altijd dingen die in mijn eigen leven spelen. Vaak gecombineerd met thema’s die ik bij mijn clienten zie. Synchroniciteit is een van de mooiste en magische dingen uit het leven.