Natuurlijke EHBO op vakantie
2 juli tot 6 juli 2018

Wat gaan we doen?

Heb je op vakantie wel eens last van lichamelijke klachten? 

Zoals buikkampen
Obstipatie
Diarree
Wagenziekte
Insectenbeten
Of juist dat je vermoeid bent, alle vermoeidheid komt er op vakantie uit. Niet echt fijn als je juist het idee had om er even tussenuit te gaan.

Ben je het zat om overal maar geneesmiddelen voor te gebruiken en wil je graag weten hoe je jezelf kunt ondersteunen op een natuurlijke manier?

Ik heb de oplossing voor je. In een 5 daagse cursus van 2 tot en met 6 juli ga ik je leren hoe je op een natuurlijke, natuurgeneeskundige manier jezelf kunt ondersteuren. Elke dag heeft een thema en bij dit thema ga ik je uitleggen welke middelen je in kunt zetten.

Het is een compact EHBO pakket, die je op vakantie mee kan nemen. Ik ga vaak op reis naar Azië of Latijns Amerika, maar ook lekker met de tent naar Zuid Europa. Voor beide vakanties is deze cursus geschikt. 

De onderwerpen die aan bod komen zijn:

Buikklachten
Reisziekten
Schaafwonden
Verstuikte enkels
Anti-muggen tips
Instektenbeten
Vermoeidheid
Hoofdpijn.

Van 2 tot 6 juli ga ik je alles leren over kruidengeneeskunde op vakantie,  wat je mee moet nemen en hoe je de kruiden en natuurlijke middelen in kunt zetten.

Ik ga dit doen via Instagram. Zodat het makkelijk in jouw tijdlijn verschijnt. De stories zal ik opslaan, zodat je er op een later moment altijd bij kan.

Via onderstaande knop kun je je inschrijven en krijg je gelijk een lijst met benodigdheden.

Daar staat ook de privepagina waar de online cursus zal plaatsvinden. Zorg dat je met aanmelden als gebruikersnaam je Instagram naam gebruikt, dan kan ik je makkelijk terugvinden en toevoegen aan de groep.

Je hebt tot 31 juli 2018 toegang tot het instagramaccount. Je mag printscreens etc. maken, dat is geen probleem.

 

Magic Mooncycle Jaartraining

Download nu de 3 eerste lessen gratis

Je kunt gelijk met de eerste les beginnen.

You have Successfully Subscribed!