Kruiden Magie

Op een natuurlijke manier voor je gezondheid zorgen

Heb je op wel eens last van lichamelijke klachten?

Zoals buikkampen
Obstipatie
Diarree
Wagenziekte
Insectenbeten
Vermoeidheid
Hoofdpijn
Hooikoorts
Verkoudheid
Griep

Nou, zo kan ik wel even doorgaan 😊

 

Ben je het zat om overal maar geneesmiddelen voor te gebruiken en wil je graag weten hoe je jezelf kunt ondersteunen op een natuurlijke manier?

Hoe gaat het in zijn werk:

Kruiden Magie is een databank waarin ik je laat zien hoe je met kruiden je lichaam kan ondersteunen.

Je kunt zoeken op klachten en op kruiden. Veel kruiden zijn voor meerdere sympomen inzetbaar en door met verschillende basis kruiden en andere natuurlijke geneesmiddelen te werken creëer je je eigen huis-apotheek.

Wat als je je intuïtie meer volgt en beter weet wat je wil in je leven? Als je jezelf toestaat om te onderzoeken wie je bent en waar je dromen en verlangens liggen.

Nadat ik ongeveer 10 jaar in de wereld van het interieur design had gewerkt begon het steeds meer te knagen dat ik dit niet meer wilde doen. Ik negeerde dit gevoel “want dit is toch waar ik voor gekozen heb”, maar als ik diep van binnen keek was ik niet echt gelukkig. Ik sprankelde niet van de energie.

Na verschillende opleidingen in het Sjamanisme en Natuurgeneeskunde ontdekte ik de sleutels die leidden tot het creëren van je eigen innerlijke balans. Ik voel dat dit mijn pad is, ik vond ik de weg van mijn oorspronkelijke zielenpad weer terug en daarmee de balans in mijn leven. 

Wanneer je gaat omarmen wie je bent, weet wat je kwaliteiten zijn en deze ook durft te leven kom je steeds meer in balans. Dan ben je je eigen unieke zelf.