Hierbij ontvang je mijn e-boek Rituelen voor een liefdevolle verbinding met je Lichaam.

Ik vind het heel tof dat je mijn e-boek hebt gedownload. Door de verbinding met je cyclus ontstaat er een verbinding met je lichaam. Om je hier nog meer bij te ondersteunen heb ik een eenmalige aanbieding voor je.

Hoe zou je het vinden een jaar lang aan de slag te gaan met de Liefdevolle Verbinding met Jezelf en dat ik je daarin ondersteun? Meer verbinding met jezelf geeft balans en een heerlijk gevoel in je lichaam ♡

Ik kan je nu een eenmalige aanbieding geven voor een fractie van de prijs.

Eenmalig aanbod

Je hebt mijn e-boek waarschijnlijk gedownload omdat je graag meer balans in je leven wilt creëren, de verbinding met jezelf wil voelen. Ik weet zeker dat mijn e-boek je hierbij gaat helpen, maar hoe zou je het vinden om hier een jaar lang mee aan de slag te gaan.

De verbinding met jezelf voelen
Weten hoe je een fijn leven kan manifesteren
Leren luisteren naar je lichaam en horen wat ze zegt
In beweging komen
Verbinding met je menstruatiecyclus
Verbinding met de maan

Hoe zou het zijn als je nu direct toegang zou krijgen tot het online programma M A G I C  M O O N C Y C L E ?

Hoe zou het zijn als je nu direct toegang zou krijgen tot het online programma jaarprogramma M A G I C  M O O N C Y C L E ?

Omdat jij zojuist mijn e-boek hebt gedownload geef ik je bij deze een eenmalig aanbod om dit programma voor een fractie van de prijs te ontvangen.

Het jaarprogramma M A G I C  M O O N C Y C L E  kost jou nu slechts €33,00 in plaats van €111,00

Dat is maar €0,63 per week!!

Zodra je deze pagina weg klikt verdwijnt het aanbod….

Wat als je je intuïtie meer volgt en beter weet wat je wil in je leven? Als je jezelf toestaat om te onderzoeken wie je bent en waar je dromen en verlangens liggen.

 Nadat ik ongeveer 10 jaar in de wereld van het interieur design had gewerkt begon het steeds meer te knagen dat ik dit niet meer wilde doen. Ik negeerde dit gevoel “want dit is toch waar ik voor gekozen heb”, maar als ik diep van binnen keek was ik niet echt gelukkig. Ik sprankelde niet van de energie.

Na verschillende opleidingen in het Sjamanisme en Natuurgeneeskunde ontdekte ik de sleutels die leidden tot het creëren van je eigen innerlijke balans. Ik voel dat dit mijn pad is, ik vond de weg van mijn oorspronkelijke zielenpad weer terug en daarmee de balans in mijn leven. 

Wanneer je gaat omarmen wie je bent, weet wat je kwaliteiten zijn en deze ook durft te leven kom je steeds meer in balans. Dan ben je je eigen unieke zelf.