De online mysterieschool

Een mysterieschool is voor mij een oeroude school voor innerlijke wijsheid. De wijsheid die jij en ik al in ons hebben, maar die naar een diepe bodem is gezonken. Door het wakker te schudden komen deze wijsheden weer naar boven en ze laten ons ons leven leven waarvoor we hier op Aarde zijn.

Binnen De online Mysterieschool ga ik je leren hoe je je eigen innerlijke wijsheid, je innerlijke kracht, (weer opnieuw) kan aanspreken. Dit gaan we doen door middel van visualisaties, meditaties, bewustzijnsoefeningen, gebruik van kruiden, rituelen, onze vrouwelijke kracht aanspreken. Ik neem je mee op deze onvergetelijke reis om weer in een liefdevolle verbinding te komen met jezelf. 

Hieronder vindt je het aanbod van de verschillende programma’s.
Heb je vragen? Dan kun je altijd contact met me opnemen via nicolien@green-goddess.nl

Kruiden Magie

€69,00

Wil je weten hoe je je lichaam kunt ondersteunen bij lichamelijke ongemakken? ⁠Of dit nu op vakantie is of in het dagelijkse leven?⁠

En wil je weten hoe je jezelf hierin kunt ondersteunen op een natuurlijke manier?⁠

Ik heb de oplossing voor je. ⁠
In de online Databank K R U I D E N M A G I E ⁠
ga ik je leren hoe je op een natuurlijke, natuurgeneeskundige manier jezelf kunt ondersteunen.⁠

Het is een databank waarin je op klacht of op kruid kunt zoeken, zodat je altijd bij de hand hebt hoe je jezelf en mensen in je omgeving kan ondersteunen. ⁠

Ik heb het in verschillende categorieën ingedeeld symptomen, kruiden en zelf maken. Dus je kunt zoeken op een klacht die je hebt, of een kruid waar je meer vanaf wil weten of als je het leuk vindt om zelf dingen te maken hoe je dat kan doen.⁠

Een greep uit een aantal onderwerpen die aan bod komen zijn⁠
Buikklachten, Reisziekten, Schaafwonden, Verstuikte enkels, Anti-muggen tips, Insectenbeten, Vermoeidheid, Hoofdpijn, Zonneallergie, Stress, Slaapproblemen, Verkoudheid, Griep.⁠

Daarnaast heb ik een compleet EHBOpakket voor je gemaakt, daar staat allemaal in omschreven wat je op vakantie mee kan nemen. Zowel in je backpack als op vakantie met de tent in Europa.⁠

InnerPeace Journey

€24,50

Rustig aan doen en vooral met jezelf bezig zijn, doet een mens goed. Soms is het lastig om een balans te vinden tussen werk, sociaal leven, gezin en je eigen tijd.

Eigen tijd is zo belangrijk om tot jezelf te komen en uiteindelijk in balans te komen. Innerlijke Rust!

De journey gaat over innerlijke balans, hoe je dat kunt doen en nog belangrijker hoe je zelf in elkaar zit.

5 dagen lang gaan we aan de hand van het medicijnwiel de windrichtingen langs.

Het medicijnwiel staat symbool voor de cycli van het leven. Alles komt er in terug. De seizoenen of de stand van de maan zijn hier mooie voorbeelden van. Wij mensen hebben dezelfde cycli, maar we zijn hier in de loop van de eeuwen steeds verder van afgeraakt.

In deze Journey gaan we onderzoeken wat de invloed van de windrichtingen is op het wiel, waar je je fijn voelt, waar je liever niet bent en wat dat met je doet. Het is leuk, toegankelijk en verbindend!

Doe je mee?

LIefdevolleDetox

tot 1 augustus €47,00
Daarna €99,00

Het voorjaar en de herfst zijn prachtige seizoenen om je lichaam te reinigen. 

Misschien merk je het wel, zo na de feestdagen en het begin van het nieuwe jaar, dat er wat ballast meegekomen is uit het oude jaar. Deze tijd is prachtig om te kijken naar wat je eigenlijk mee hebt genomen en of het je nog dient of niet, zodat je echt fris het voorjaar kan beginnen.

Of juist in de herfst, na de zomer dat je graag opgeschoond de winter in wil. De dingen die in de zomer zijn blijven aanhaken loslaten en alleen de dingen die voedend zijn of je blijdschap geven mee nemen de winter in. Zodat in de winter alles weer opnieuw ontkiemt kan worden en vruchtbaar het nieuwe jaar in kan stromen.

Het reinigen van je lichaam kun je doen door je voedingspatroon aan te passen, een sapkuur te nemen of om te vasten. Het is alleen zo dat er niet alleen op fysiek niveau dingen los worden gelaten (denk aan de ‘slakken’ in je spijsvertering bij de vast-kuren), maar ook op emotioneel, spiritueel, mentaal en sociaal niveau ben je aan het reinigen. Door hier bewuster mee om te gaan reinig je echt je hele lichaam en niet alleen het fysieke niveau.

In de LiefdevolleDetox 21-daagse gaan we natuurlijk met voeding aan de slag, maar je krijgt ook verschillende oefeningen om op elk ander niveau van je bewustzijn te reinigen. Door op een milde manier te reinigen met aangepaste voeding, bewustzijnsoefeningen, ondersteuning van kruidentheeën kun je wel reinigen, maar op een veel mildere manier. 

Doordat het een milde reinigingsmethode is kun je dit gemakkelijk toepassen in je dagelijkse leven. Ik geef je recepten en tips hoe je je voeding makkelijk kan aanpassen naar een gezond menu, meditaties en andere oefeningen die makkelijk in je leven in te plannen zijn. 

We starten een aantal keer per jaar een ronde. De eerst volgende ronde is 21 september, het begin van de herfst.

 

magic mooncycle jaartraining

€111,00

of €11,00 per maand

Heb je elke maand last van menstruatieklachten?
PMS klachten?
Lig je krom van de buikpijn?
Verlies je zoveel bloed dat je er wappie van wordt?

Weet dat dit allemaal signalen van je lichaam zijn dat er iets niet goed gaat. Je lichaam geeft aan dat er iets mag veranderen, hunkert er misschien zelfs wel naar. Pijn en klachten zijn altijd signalen dat er iets mag veranderen.

In de Magic Mooncycle jaartraining geef ik je wekelijks tips hoe je jezelf kunt ondersteunen in je maancyclus. Hoe je in verbinding met je lichaam kan komen en wat de signalen die je krijgt nou eigenlijk betekenen. 

Je kunt op elk moment instromen, want de cyclus van het leven is een stromend proces. 

Enjoy the ride!

LIefdevolle verbinding met jezelf

€197,00

Het leven is magisch
Er gebeuren magische dingen, al je je er maar voor open stelt.

Kijk achter de dingen die je ziet.
Overal zijn tekens in verstopt wat kleine cadeautjes van het universum zijn.

Soms is de verpakking niet zo mooi,
Maar overal zit iets waardevols in.

Het leven is ritmisch
Op de golven van de zee
Op de zuchten van de wind

Geen moment is hetzelfde
Elk moment is uniek
Sta hier eens bij stil
Sta je wel eens stil om te luisteren?
Te luisteren naar de kleine knisperingen van het leven, de magische momenten

Alles is energie
Alles is een illusie
Morgen bestaat niet
Gisteren bestaat niet
Er is Alleen NU; hier en nu

Wees stil, luister en ontvang
Hier zit de magie van het leven ♡

Ga je mee op reis?

Naar de stilte in jezelf.
Naar de cadeautjes van het universum
Om voor jezelf een magische mindset te creëren.

Sistercirkel - Het pad naar je ware zelf

€197,00

Hoe fijn is het om elke maand met een groep vrouwen bij elkaar te komen. Met elkaar dingen te delen, te helen en te groeien. En daarnaast aan je persoonlijke ontwikkeling te werken?

In het programma Het pad naar je ware zelf ga je een jaar lang op reis met jezelf en samen met gelijk gestemden.

In september 2019 start ik met een nieuw pad bij De Online Mysterieschool.

Je kunt je nu alvast als eerste inschrijven!
De groep zal uit maximaal 8 vrouwen bestaan.

Start datum: 2 september 2019

10 online cirkels
Een online programma
Persoonlijke begeleiding
Werken aan jezelf
Samen met je zusters

Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Innerlijk balans 1 op 1 traject

vanaf €249,00

Een totale holistische gezondheid betekend dat je naar jezelf als geheel kijkt. Zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als energetisch vlak.

Dit is een 1 op 1 traject waarin we samen nar je klachten gaan kijken. Door je leven in kaart te gaan brengen en door er achter te komen waar jij je bevindt op het medicijnwiel ga je jezelf kennen. Kun je zelf gaan zien waar de klachten vandaan komen en waarom ze zich manifesteren waar ze zich manifesteren.

In 3, 5 of 10 natuurgeneeskundige consulten gaan we samen dieper op jouw reis in. Je krijgt kruidentincturen en BachBloesems om je proces te ondersteunen. Deze gesprekken zullen verdeelt over het halfjaar plaatsvinden, gemiddeld zit er tussen een afspraak 2 tot 5 weken.

Je gaat je gezondheid in eigen hand nemen en het zelfgenezend vermogen van je lichaam leren kennen.

Via onderstaande link kun je gelijk een afspraak inplannen in mijn agenda. De eerste afspraak zal 1,5-2uur duren.

Next Level programma Heel je lichaam

€979,00

Het next level programma Heel je lichaam is een reis door je lichaam. Je gaat op een holistische, natuurgeneeskundige manier naar je lichaam kijken. En haar ervaren. Wat zegt ze tegen je, wat verteld je pijn je, waar mag je aandacht aan schenken.

Een totale holistische gezondheid betekend dat je naar jezelf als geheel kijkt. Zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als energetisch vlak.

12 maanden lang neem ik je mee naar de verschillende orgaansystemen, de diepere betekenis hierachter. Je gaat aan de slag met kruiden, voeding, meditaties, visualisaties en andere oefeningen.

Daarnaast zijn er natuurgeneeskundige consulten. Hierin gaan we samen dieper op jouw reis in. 

Je ontvangt ook toegang tot al mijn online programma’s inclusief deelname aan de online sistercirkel ‘Het pad naar je ware zelf’.

Heel je lichaam is een reis met en door je lichaam, waarin je leert om weer volledig in verbinding te komen met jezelf. Je gezondheid in eigen hand te nemen en het zelfgenezend vermogen van je lichaam te leren kennen.

Wil je met dit unieke programma mee doen? Via onderstaande knop vindt je meer informatie en kun je je aanmelden of een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek