Green Goddess
€ 111,-
€ 27,-

Leven met je cyclus

In deze training neem ik je mee langs de 4 fases van je menstruatiecyclus. Hoe kan je haar lezen? Wat hebben de verschillende fases je te vertellen? Hoe kan je je lichaam ondersteunen?
Als je je cyclus leert begrijpen, lezen en met haar kan communiceren kan de magie in je leven stromen.


Liefde voor je cyclus

Klachten rondom je menstruatie komt heel veel voor. Ik ken eigenlijk geen enkele vrouw die hier niet over kan mee praten. Ik zie in mijn praktijk veelal vrouwen die heftige klachten hebben en echt last hiervan onder vinden. Maar er is een hele grote groep vrouwen die in mindere mate klachten hebben, maar wel zeker elke maand last van hun menstruatie ervaren.

We zijn deze klachten zo als normaal gaan beschouwen dat het niet eens meer opvalt. We zijn het heel normaal gaan vinden dat we elke maand krom liggen van de pijn, dat we een aantal dagen tijdens, voor of na de menstruatie een feeks zijn *want dat hoort er nou eenmaal bij*⁠

Weetje... HET HOORT ER NIET BIJ!

Door mijn jaren lange ervaring weet ik welke kruiden je kan inzetten bij klachten, dit zijn ook kruiden die je in verbinding met jezelf brengen. Welke rituelen je jezelf eigen kan maken, en hoe je op een natuurlijke en holistische wijze voor jezelf kan zorgen. 

Ik wil in contact komen met mijn cyclus

Wat komt er allemaal aan bod in de training

4 fases van je cyclus

En de invloed van elke fase op je leven

Medicijnwiel

Welk type ben je

Kruiden

Heel veel verschillende kruiden komen aan bod je je lichaam kunnen ondersteunen.
Ik wil je eerst bedanken voor je fijne lessen tot nu toe! Vind ze erg fijn en ze helpen me om ook even goed stil te staan bij mezelf
Anouk
Allereerst wil ik aangeven erg blij te zijn dat ik een tijdje geleden je website gevonden heb. Inmiddels de ''Liefdevolle verbinding met jezelf'' doorlopen en nu doe ik mee met de ''Magic mooncycle jaartraining''. Het heeft mij al meerdere inzichten gegeven en heel fijn om hiermee een soort extra wekelijks me-time momentje in te plannen ;-). Altijd weer leuk om op vrijdag het mailtje te ontvangen dat er een nieuwe week klaar staat! Bedankt daarvoor!
Karen
Jouw programma's zitten voor mij zo mooi overlopend in elkaar dat een stukje missen echt onvolledig voelt.
Vanessa

Yes, dit wil ik