Deze aflevering gaat over de spijsvertering. Mijn kijk hierop, hoe je je lichaam kan ondersteunen en vooral wat ze je te vertellen heeft!
Heb je een vraag dan kun je me altijd mailen! Mijn mailadres is: info@green-goddess.nl

Veel plezier met luisteren!

Liefs,
Nicolien Oona

P.S. Wil jij ook de tools leren voor zelfliefde? Je kunt nu nog voor een hele lage prijs instappen in het programma Liefdevolle Verbinding met Jezelf. Zoals ik in aflevering #3 vertel ga ik ‘m upgraden en gaat de prijs omhoog. Via deze link kun je je aanmelden.

P.P.S. Je helpt mij enorm om de aflevering op zoveel mogelijk manieren te delen met vrienden, familie en/of kennissen en een ranking achter te laten op iTunes. Zo kan ik nog meer vrouwen inspireren. Wil je meer tips en inspiratie, volg mij dan via Instagram of Facebook.