In deze aflevering ga ik in op IN BALANS ZIJN MET JEZELF. Want kun je dit wel zijn en wat is dat eigenlijk.

Heb je een vraag dan kun je me altijd mailen! Mijn mailadres is: info@green-goddess.nl

Balans is ook een groot onderdeel in al mijn programma’s en natuurlijk ook in de 1 op 1 consulten. Want als je een kunt zijn met jezelf, dan krijgt ziekte geen kans.

Veel luister plezier,

Liefs, Nicolien Oona

P.S. Wil jij ook de tools leren voor zelfliefde? Je kunt nu nog voor een hele lage prijs instappen in het programma Liefdevolle Verbinding met Jezelf. Zoals ik in aflevering #3 vertel ga ik ‘m upgraden en gaat de prijs omhoog. Via deze link kun je je aanmelden.

P.P.S. Je helpt mij enorm om de aflevering op zoveel mogelijk manieren te delen met vrienden, familie en/of kennissen en een ranking achter te laten op iTunes. Zo kan ik nog meer vrouwen inspireren. Wil je meer tips en inspiratie, volg mij dan via Instagram of Facebook.