In deze spontane opname (in de auto) ga ik in op het helen van de vrouwelijke verbindingen. Buiten ons, maar ook in ons. De buitenwereld is een afspiegeling van onze binnenwereld. Ik vertel over mijn aankomende reis naar Egypte en waarom dit speciaal is voor me.

Ennn een grote les die ik dit weekend van de volle maan geleerd heb ♡.

Liefs,
Nicolien Oona
www.green-goddess.nl

P.S. Wil jij ook de tools leren voor zelfliefde? Je kunt nu nog voor een hele lage prijs instappen in het programma Liefdevolle Verbinding met Jezelf. Zoals ik in deze aflevering vertel ga ik ‘m upgraden en gaat de prijs omhoog. Via deze link kun je je aanmelden.

P.P.S. Vergeet niet de episode op zoveel mogelijk manieren te delen met vrienden, familie en/of kennissen en een ranking achter te laten op I-Tunes. Wil je meer tips en inspiratie, volg mij dan via Instagram of Facebook.