Gisteravond heb ik een nieuwe aflevering van de podcast opgenomen. Deze keer gaat het (hoe kan het ook anders) over de volle bloed maan van vannacht. Dit is een hele speciale maan want er vallen een aantal fenomenen samen die de vollemaan extra krachtig maken.

Een super maan: de maan staat in haar cyclus op het punt het dichtst bij de aarde.

Een wolfmaan: eerste volle maan van het jaar
En een maansverduistering, waardoor de maan bloedrood kleurt

Dus als je zin hebt om morgen vroeg op te staan, dan kun je een prachtig schouwspel aan de hemel zien. Rond 3.36u is het meest krachtige moment.

In de podcast deel ik waar ik naar aanloop van deze volle maan tegen aan ben gelopen, welke lessen ik op mijn pad kreeg en wat de volle maan eigenlijk doet.

Ik maak vaak gebruik van onderstaande oefening. Deze heb ik opgenomen in het online programma Liefdevolle Verbinding met Jezelf, maar wil hem graag met je delen, omdat je op deze manier op een liefdevolle manier met wat lastigere momenten in je leven om kan gaan.

Ho’oponopono.

Dit is een krachtige Sjamanistische methode uit Hawaii. Deze methode zorgt ervoor dat ons ego op een lijn komt met ons ware zelf. Het ware zelf weet wat ons verlangen is en kan ons daar ook brengen. Het ego zorgt er juist voor dat we daar niet naar toe gaan. Door deze 2 in evenwicht te brengen kun je zelf kiezen welke kant je op gaat.

Wat is je ware zelf of hoger zelf? 

Je hoger zelf is het deel van je ziel dat niet in je lichaam aanwezig is. Je hoger zelf is daar waar we ‘thuis’ of ‘aan de andere kant van de sluier’ noemen: de plek waar we vandaan komen en ook weer naar terugkeren als we dit lichaam achter ons laten. Deze is niet verbonden met je ego en kan je daarom op een zuivere manier de weg wijzen.

Door je vaak af te stemmen op je ware zelf /hogere zelf kom je in verbinding met het universum/gidsen/aartsengelen/engelen. Zij staan aan de andere kant van je ware zelf/hogere zelf. Gidsen en beschermengelen zijn begeleiders aan de andere kant van de sluier die ons hele leven bij ons zijn en die ook onze vorige levens kennen. Zij kennen elke gedachte, emotie en ervaring die je doorleefd hebt en wijken nooit van je zijde. Zij kunnen je de weg wijzen die je mag gaan lopen om je verlangen te leven.

Ook al geloof je niet in het universum/gidsen/aartsengelen/engelen, ook dan kan Ho’oponopono veel voor je betekenen. Het prachtige van Ho’oponopono is dat je onbewuste patronen, programma’s en herinneringen kunt helen door het geven van liefde, dankbaarheid en vergeving.

Als je jezelf of anderen met liefde toespreekt maakt dit genezing los. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is het (in jezelf) uitspreken van de volgende zinnen:

Ik hou van je
Dank je wel
Het spijt me
Ik vergeef je

Door ‘Ik hou van je’ tegen jezelf en het universum te zeggen zul je zien dat de angst en ergernissen verdwijnen. Liefde, harmonie en zachtheid komen daarvoor in de plaats terug.

Let er wel op dat je de emoties voelt die horen bij de intentie achter de woorden. Het is belangrijk dat je de kracht van liefde, dankbaarheid en vergeving voelt in je lichaam, in je hart en je ziel.

Deze 4 zinnetjes zijn de sleutel die ervoor zorgen dat je verbonden raakt met de universele stroom van het leven. Ze ruimen de negatieve en oude overtuigingen op, die zich in het onderbewuste bevinden.

Ho’oponopono is geen affirmatie, maar helpt je de energie van het onbewuste vrij te maken en schoon te worden van oude overtuigingen en conditioneringen.

Als je nog vragen hebt dan hoor ik het graag. Geniet van deze prachtige maan!

Liefs,
Nicolien Oona

P.S. Wil jij ook de tools leren voor zelfliefde? Je kunt nu nog voor een hele lage prijs instappen in het programma Liefdevolle Verbinding met Jezelf. Zoals ik in deze aflevering vertel ga ik ‘m upgraden en gaat de prijs omhoog. Via deze link kun je je aanmelden.

P.P.S. Vergeet niet de episode op zoveel mogelijk manieren te delen met vrienden, familie en/of kennissen en een ranking achter te laten op I-Tunes. Wil je meer tips en inspiratie, volg mij dan via Instagram of Facebook