Hoe communiceer je?

Hoe deed je dat als kind? Ik vertel in deze podcast hoe ik dat deed als kind. De masterclass die ik onlangs gegeven heb was hier de inspiratie voor. Ik zag aan de reacties dat veel vrouwen dit ook ervaren, maar dat we daar eigenlijk helemaal niet over praten met elkaar.

Ik haal nog even de vrouwencirkel aan, meer informatie vind je hier:
green-goddess.nl/sistercirkel-amersfoort/ en hier green-goddess.nl/sistercirkel/

Liefs Nicolien Oona

P.S. Wil je weten hoe je meer in verbinding met het medicijnwiel kan leven, hoe je dit kan implementeren in je leven en vooral hoe je liefdevol naar jezelf gaat kijken? In het programma Inner Peace Journey leer ik je alle tools om dit te doen! Voor meer informatie ga je naar green-goddess.nl/innerpeacejourney/

P.P.S. Je helpt mij enorm om de aflevering op zoveel mogelijk manieren te delen met vrienden, familie en/of kennissen en een ranking achter te laten op iTunes. Zo kan ik nog meer vrouwen inspireren. Wil je meer tips en inspiratie, volg mij dan via Instagram of Facebook.