Collectieve pijnen

Deze podcast gaat over de collectieve pijn die we als vrouw kunnen ervaren. Vaak gaat het over (oude) trauma’s in ons buik gebied.

In deze podcast laat ik mijn licht hier over schijnen en hoe ik er naar kijk om deze trauma’s uit je leven te halen. Want we hoeven ze niet meer met z’n allen constant te herbeleven.

Aanmelden voor de Soul Whispering kan via green-goddess.nl/soul-wispering/ Deze is vrijdag 9 augustus om 10.00u.
Luister je de podcast later? Dan staat de Soul Whispering ook op YouTube dan kun je ‘m via deze link vinden www.youtube.com/channel/UCUkkWbPk…iew_as=subscriber of hier iets boven, want ik plaats ‘m ook altijd in mijn podcast kanaal.

Liefs Nicolien Oona

 

P.S. Wil je weten hoe je op een liefdevolle manier voor jezelf kan gaan zorgen, hoe je dit gemakkelijk in je leven kan implementeren en vooral hoe je liefdevol naar jezelf gaat kijken? In het programma Liefdevolle Verbinding met Jezelf leer ik je alle tools om dit te doen! Voor meer informatie ga je naar www.liefdevolleverbindingmetjezelf.nl

P.P.S. Je helpt mij enorm om de aflevering op zoveel mogelijk manieren te delen met vrienden, familie en/of kennissen en een ranking achter te laten op iTunes. Zo kan ik nog meer vrouwen inspireren. Wil je meer tips en inspiratie, volg mij dan via Instagram of Facebook.