In deze aflevering vertel ik je wat me afgelopen week bezig heeft gehouden. Het gaat over zelfliefde en dat wij vrouwen (inclusief ikzelf) heel hard voor onszelf kunnen zijn.

Naar anderen toe zijn we vaak heel tolerant en accepteren we dat ze niet perfect zijn, maar van onszelf is dat soms moeilijk te accepteren.

Ik vertel je hoe ik hier mee om ga, welke rituelen ik doe om weer in verbinding te komen met mezelf.

Liefs,
Nicolien Oona

P.S. Wil jij ook de tools leren voor zelfliefde? Je kunt nu nog voor een hele lage prijs instappen in het programma Liefdevolle Verbinding met Jezelf. Zoals ik in deze aflevering vertel ga ik ‘m upgraden en gaat de prijs omhoog. Via deze link kun je je aanmelden green-goddess.nl/liefdevolle-verb…ding-met-jezelf/.

P.P.S. Vergeet niet de episode op zoveel mogelijk manieren te delen met vrienden, familie en/of kennissen en een ranking achter te laten op I-Tunes. Wil je meer tips en inspiratie, volg mij dan via Instagram of Facebook.