Onze cyclus

Ik krijg heel vaak de vraag of je ook je cyclus kan volgen als je een anticonceptie gebruikt. Mijn antwoord is: JA! en in de podcast leg ik uit hoe en waarom.

Wil je meer in verbinding komen met je cyclus?

Ik organiseer regelmatig een Matsterclass In verbinding met je cyclus. Kijk op mijn website wanneer de eerst volgende gepland staat green-goddess.nl/masterclass/.

Ook heb ik een jaar programma Magic Mooncycle Jaartraining waarin je je een jaar kan verbinden met de eigen cyclus. Je leert allemaal verschillende tool hoe je in verbinding kan komen met je cyclus, je innerlijke natuur. Meer informatie hierover vind je op: green-goddess.nl/jaarprogramma/

Liefs, Nicolien Oona

 

 

P.S. Wil je weten hoe je op een liefdevolle manier voor jezelf kan gaan zorgen, hoe je dit gemakkelijk in je leven kan implementeren en vooral hoe je liefdevol naar jezelf gaat kijken? In het programma Liefdevolle Verbinding met Jezelf leer ik je alle tools om dit te doen! Voor meer informatie ga je naar www.liefdevolleverbindingmetjezelf.nl

P.P.S. Je helpt mij enorm om de aflevering op zoveel mogelijk manieren te delen met vrienden, familie en/of kennissen en een ranking achter te laten op iTunes. Zo kan ik nog meer vrouwen inspireren. Wil je meer tips en inspiratie, volg mij dan via Instagram of Facebook.