Deze podcast is een hersenspinsel 🙂
Ik kreeg vanmorgen onder de douche een idee. De afgelopen weken heb ik vaak de vraag gekregen hoe te leven volgens het medicijnwiel en of ik daar meer informatie over heb… Die informatie is er eigenlijk niet, tenminste niet zoals ik het vertel, want dat is mijn eigen potpourri. Daar over mijmerend onder de douche kwam ik tot een inzicht en een idee!

Liefs Nicolien Oona

P.S. Wil je weten hoe je op een liefdevolle manier voor jezelf kan gaan zorgen, hoe je dit gemakkelijk in je leven kan implementeren en vooral hoe je liefdevol naar jezelf gaat kijken? In het programma Liefdevolle Verbinding met Jezelf leer ik je alle tools om dit te doen! Voor meer informatie ga je naar www.liefdevolleverbindingmetjezelf.nl

P.P.S. Je helpt mij enorm om de aflevering op zoveel mogelijk manieren te delen met vrienden, familie en/of kennissen en een ranking achter te laten op iTunes. Zo kan ik nog meer vrouwen inspireren. Wil je meer tips en inspiratie, volg mij dan via Instagram of Facebook.

Instagram: @nicolien_greengoddess

Facebook: @nicoliengreengoddess