Vaak raak ik geïnspireerd door de kleine dingen om me heen. Iets wat iemand zegt, wat er gebeurd of wat me opvalt.

Vandaag stond ik bij de bakker en viel me een zinnetje op wat een vrouw voor me zei. Niet om te oordelen, maar om te voelen en te ervaren wat het met mij doet en wat voor een inzicht ik door dit kleine zinnetje kreeg.

Voor mij is dit in verbinding zijn met de natuur om me heen. De natuur in de breedste zin van het woord. In dit geval een medemens.

Liefs Nicolien Oona

P.S. Wil je weten hoe je op een liefdevolle manier voor jezelf kan gaan zorgen, hoe je dit gemakkelijk in je leven kan implementeren en vooral hoe je liefdevol naar jezelf gaat kijken? In het programma Liefdevolle Verbinding met Jezelf leer ik je alle tools om dit te doen! Voor meer informatie ga je naar www.liefdevolleverbindingmetjezelf.nl

P.P.S. Je helpt mij enorm om de aflevering op zoveel mogelijk manieren te delen met vrienden, familie en/of kennissen en een ranking achter te laten op iTunes. Zo kan ik nog meer vrouwen inspireren. Wil je meer tips en inspiratie, volg mij dan via Instagram of Facebook.

Instagram: @nicolien_greengoddess

Facebook: @nicoliengreengoddess