Deze aflevering gaat over vermoeidheid. Onlangs heb ik een vraag van Bianca gekregen of ik wat meer over vermoeidheid kon vertellen en dan met name hoe je jezelf hierin kan ondersteunen en je energie kan vermeerderen.

Dus in deze podcast beantwoord ik haar vraag en vertel ik je over mijn eigen reis met vermoeidheid, ik ben eigenlijk mijn hele leven vermoeid geweest. Wat zijn de lessen die ik hier uit heb mogen leren. En misschien wel het belangrijkste hoe zorg ik voor mezelf, zodat ik geen vermoeidheid meer voel.

Heb je zelf ook een vraag en wil je daar graag meer inzicht in? Dan kun je me altijd een berichtje sturen met je vraag en dan kan ik daar een podcast over opnemen.

Liefs Oona

P.S. Wil je weten hoe je op een liefdevolle manier voor jezelf kan gaan zorgen, hoe je dit gemakkelijk in je leven kan implementeren en vooral hoe je liefdevol naar jezelf gaat kijken? In het programma Liefdevolle Verbinding met Jezelf leer ik je alle tools om dit te doen! Voor meer informatie ga je naar www.liefdevolleverbindingmetjezelf.nl

P.P.S. Je helpt mij enorm om de aflevering op zoveel mogelijk manieren te delen met vrienden, familie en/of kennissen en een ranking achter te laten op iTunes. Zo kan ik nog meer vrouwen inspireren. Wil je meer tips en inspiratie, volg mij dan via Instagram of Facebook.

Instagram: @nicolien_greengoddess

Facebook: @nicoliengreengoddess
www.green-goddess.nl
info@green-goddess.nl