Een liefdevolle verbinding met jezelf. Dat is toch eigenlijk wat we allemaal willen, waar we naar verlangen en misschien wel hunkeren. Heel vaak krijg ik de vraag maar HOE DAN?!!! Besef je dat je met deze vraag gelijk in je hoofd schiet. De kunt is namelijk om te DOEN en met doen zit je in je lichaam. De sleutel tot verbinding met jezelf zit in je lichaam. De samenwerking tussen hoofd en lichaam. En door te DOEN kom je letterlijk in je lichaam.

Liefs Oona

P.S. Wil je weten hoe je op een liefdevolle manier voor jezelf kan gaan zorgen, hoe je dit gemakkelijk in je leven kan implementeren en vooral hoe je liefdevol naar jezelf gaat kijken? In het programma Liefdevolle Verbinding met Jezelf leer ik je alle tools om dit te doen! Voor meer informatie ga je naar www.liefdevolleverbindingmetjezelf.nl

P.P.S. Je helpt mij enorm om de aflevering op zoveel mogelijk manieren te delen met vrienden, familie en/of kennissen en een ranking achter te laten op iTunes. Zo kan ik nog meer vrouwen inspireren. Wil je meer tips en inspiratie, volg mij dan via Instagram of Facebook.

Instagram: @nicolien_greengoddess
Facebook: @nicoliengreengoddess

www.green-goddess.nl
info@green-goddess.nl