Een Soul Whispering is een fluistering van je ziel, van je innerlijke godin. Ze wil iets tegen je vertellen en doet dat via je lichaam. Wij vangen veel signalen niet op, we zijn verleerd hoe we naar deze vorm van communicatie kunnen luisteren. Je ziel probeert steeds maar weer contact te maken en vaak worden deze signalen steeds groter, ze gaan letterlijk pijn doen.

Vanuit mijn natuurgeneeskundige visie belicht ik verschillende klachten in deze reeks live classes. Elke keer weer een ander thema. Maar alles gaat over de communicatie tussen onze innerlijke godin en onszelf.

In deze Live Class komt aan bod:
– een holistische kijk op hoofdpijn
– Wat de verbinding met je innerlijke zelf, je vrouwelijke kracht hiermee te maken heeft.
– tips hoe je jezelf hierin kan ondersteunen

Kijk je liever op YouTube? Dan is dit de link naar de video www.youtube.com/watch?v=F_JPxFxMMH4

De volgende Soul Whispering staat gepland voor woensdag 3 juli om 19.30u het thema zal dan zijn huidklachten.

Je kunt je via deze link inschrijven. green-goddess.nl/soul-wispering/
Heb je vragen over dit thema? Dan kun je me je vraag sturen per mail en zal ik deze in de Soul Whispering beantwoorden.

Het is de bedoeling dat het interactief is. In het eerste gedeelte van de Live Class vertel ik iets over de holistische kijk op de klacht en geef ik tips hoe je jezelf met voeding, kruiden en bewustzijnsoefeningen kan ondersteunen. In het 2e gedeelte is ruimte om jullie vragen te beantwoorden.

Liefs Oona

P.S. Wil je weten hoe je op een liefdevolle manier voor jezelf kan gaan zorgen, hoe je dit gemakkelijk in je leven kan implementeren en vooral hoe je liefdevol naar jezelf gaat kijken? In het programma Liefdevolle Verbinding met Jezelf leer ik je alle tools om dit te doen! Voor meer informatie ga je naar www.liefdevolleverbindingmetjezelf.nl