Hierbij dan het interview van Corine van Zoelen a.k.a. De Yoga Business coach.
Ik heb haar ontmoet op het Yoga festival in Amersfoort een aantal weken geleden en ze vroeg me of ze mij mocht interviewen voor haar podcast. Dat vind ik natuurlijk super leuk en ik mag het ook delen op mijn eigen kanaal!

Voor meer informatie over Corine: deyogabusinesscoach.nl/

Liefs Oona

 

P.S. Wil je weten hoe je op een liefdevolle manier voor jezelf kan gaan zorgen, hoe je dit gemakkelijk in je leven kan implementeren en vooral hoe je liefdevol naar jezelf gaat kijken? In het programma Liefdevolle Verbinding met Jezelf leer ik je alle tools om dit te doen! Voor meer informatie ga je naar www.liefdevolleverbindingmetjezelf.nl

P.P.S. Je helpt mij enorm om de aflevering op zoveel mogelijk manieren te delen met vrienden, familie en/of kennissen en een ranking achter te laten op iTunes. Zo kan ik nog meer vrouwen inspireren. Wil je meer tips en inspiratie, volg mij dan via Instagram of Facebook.