De afgelopen weken ben ik veel met vrouwen in gesprek geweest over thema’s als loslaten, controle, veranderingen en steevast komen we op het onderwerp DOEN! Want vaak willen we wel veranderen en bedenken we heel veel plannetjes in ons hoofd (ik ook), maar gaan we niet over op de actie modus. Ik geef je een tip in de podcast wat voor mij heel effectief werkt, en ik denk dat dit ook de meest belangrijke methode is, want het brengt je terug naar je gevoel. Het brengt je terug naar de afstemming met jezelf.

Ik heb de podcast buiten opgenomen, want ik kreeg een impuls om naar buiten te gaan en had alleen de oortjes van mijn iphone mee… dus het geluid is niet optimaal, maar ik hoop dat je daar doorheen kan luisteren 🙂

De link naar de podcast met Corine is User-511061653 – 46ybc-podcast-interview-met-nicolien-nijland
en de link naar de sistercirkel die dinsdag 18 juni start is green-goddess.nl/sistercirkel/

Liefs Oona

P.S. Wil je weten hoe je op een liefdevolle manier voor jezelf kan gaan zorgen, hoe je dit gemakkelijk in je leven kan implementeren en vooral hoe je liefdevol naar jezelf gaat kijken? In het programma Liefdevolle Verbinding met Jezelf leer ik je alle tools om dit te doen! Voor meer informatie ga je naar www.liefdevolleverbindingmetjezelf.nl

P.P.S. Je helpt mij enorm om de aflevering op zoveel mogelijk manieren te delen met vrienden, familie en/of kennissen en een ranking achter te laten op iTunes. Zo kan ik nog meer vrouwen inspireren. Wil je meer tips en inspiratie, volg mij dan via Instagram of Facebook.