Als je de verbinding met jezelf kan voelen en kan helen gaat de magie stromen.
In deze podcast aflevering ga ik in op hoe je voor jezelf kan zorgen en wat het loslaten van controle hier voor een invloed op heeft.

Ik vertel wat er vandaag gebeurde aan de hand van een email en wat dat doet in mijn systeem.

Liefs Oona

P.S. Wil je weten hoe je op een liefdevolle manier voor jezelf kan gaan zorgen, hoe je dit gemakkelijk in je leven kan implementeren en vooral hoe je liefdevol naar jezelf gaat kijken? In het programma Liefdevolle Verbinding met Jezelf leer ik je alle tools om dit te doen! Voor meer informatie ga je naar www.liefdevolleverbindingmetjezelf.nl

P.P.S. Je helpt mij enorm om de aflevering op zoveel mogelijk manieren te delen met vrienden, familie en/of kennissen en een ranking achter te laten op iTunes. Zo kan ik nog meer vrouwen inspireren. Wil je meer tips en inspiratie, volg mij dan via Instagram of Facebook.

Instagram: @nicolien_greengoddess
Facebook: @nicoliengreengoddess

www.green-goddess.nl
info@green-goddess.nl