Gisteren heb ik een Live Class Soul Wispering gegeven over hooikoorts.
De Class heb ik opgenomen en op YouTube geplaatst, dus als je het leuk vindt kun je deze nog terug kijken.

Een Soul Wispering is een fluistering van je ziel, van je innerlijke godin. Ze wil iets tegen je vertellen en doet dat via je lichaam. Wij vangen veel signalen niet op, we zijn verleerd hoe we naar deze vorm van communicatie kunnen luisteren. Je ziel probeert steeds maar weer contact te maken en vaak worden deze signalen steeds groter, ze gaan letterlijk pijn doen.

Vanuit mijn natuurgeneeskundige visie belicht ik verschillende klachten in deze reeks live classes. Elke keer weer een ander thema. Maar alles gaat over de communicatie tussen onze innerlijke godin en onszelf.

In deze Live Class komt aan bod:
– een holistische kijk op hooikoorts
– tips hoe je jezelf hierin kan ondersteunen
– waar ben je precies allergisch voor en wat heeft het je te vertellen

De volgende Soul Wispering staat gepland voor woensdag 19 juni om 19.30u het thema zal dan zijn Hoofdpijn.

Je kunt je via deze link inschrijven. green-goddess.nl/soul-wispering/
Heb je vragen over dit thema? Dan kun je me je vraag sturen per mail en zal ik deze in de Soul Wispering beantwoorden.

Het is de bedoeling dat het interactief is. In het eerste gedeelte van de Live Class vertel ik iets over de holistische kijk op de klacht en geef ik tips hoe je jezelf met voeding, kruiden en bewustzijnsoefeningen kan ondersteunen. In het 2e gedeelte is ruimte om jullie vragen te beantwoorden.

Liefs Oona

P.S. Wil je weten hoe je op een liefdevolle manier voor jezelf kan gaan zorgen, hoe je dit gemakkelijk in je leven kan implementeren en vooral hoe je liefdevol naar jezelf gaat kijken? In het programma Liefdevolle Verbinding met Jezelf leer ik je alle tools om dit te doen! Voor meer informatie ga je naar www.liefdevolleverbindingmetjezelf.nl

P.P.S. Je helpt mij enorm om de aflevering op zoveel mogelijk manieren te delen met vrienden, familie en/of kennissen en een ranking achter te laten op iTunes. Zo kan ik nog meer vrouwen inspireren. Wil je meer tips en inspiratie, volg mij dan via Instagram of Facebook.

Instagram: @nicolien_greengoddess
Facebook: @nicoliengreengoddess

www.green-goddess.nl
info@green-goddess.nl