Verveling… Voel jij het wel eens? 
Als kind had ik dit vaak en er hing vaak een negatieve sfeer om heen, omdat ik graag iets wilde doen. Maar verveling heeft een doel… even nergens zin in hebben en kunnen rusten. Maar juist dat rusten is een dingentje. Neem jij nog echt rust voor jezelf?

In deze aflevering deel ik wat het met mij doet en geef ik tips hoe ik dit dagelijks in mijn leven inbreng.

In de podcast verwijs ik naar een aantal links op mijn site
Meer uitleg over medicijnwiel: green-goddess.nl/medicijnwiel/
Link voor masterclass: 10 juni green-goddess.nl/live-classes/

Liefs Oona

P.S. Ik heb een online training ontwikkeld waarin je de verbinding met je lichaam weer gaat voelen. De verbinding met je baarmoeder, de aarde, het leven, de natuur, je innerlijke kracht en met jouw ziel. Wat alle wijsheid in ons zit in de baarmoeder en waar hebben we zoveel pijn…? meer weten? green-goddess.nl/jaarprogramma/

P.P.S. Je helpt mij enorm om de aflevering op zoveel mogelijk manieren te delen met vrienden, familie en/of kennissen en een ranking achter te laten op iTunes. Zo kan ik nog meer vrouwen inspireren. Wil je meer tips en inspiratie, volg mij dan via Instagram of Facebook.