Voor mijn gevoel is het heel lang geleden dat ik een podcast heb opgenomen er is de afgelopen tijd zoveel gebeurd! Super leuke dingen uiteraard!

Gisteren had ik weer een fijne magische dag met mijn sisters. Een keer in de maand komen we samen en gaan we een dagje met magie spelen. De afgelopen week heb ik zo’n sterk gevoel dat we als vrouwen meer met elkaar mogen verbinden. En dan niet op een ‘gezellig theekransje’ maar op een dieper niveau. Om elkaar te steunen, te up-liften, te laten groeien. Waardoor we echt ons verlangen kunnen gaan leven.

Voor meer informatie:
green-goddess.nl/sistercirkel/

Liefs Oona

P.S. Ik heb een online training ontwikkeld waarin je de verbinding met je lichaam weer gaat voelen. De verbinding met je baarmoeder, de aarde, het leven, de natuur, je innerlijke kracht en met jouw ziel. Wat alle wijsheid in ons zit in de baarmoeder en waar hebben we zoveel pijn…? meer weten? green-goddess.nl/jaarprogramma/

P.P.S. Je helpt mij enorm om de aflevering op zoveel mogelijk manieren te delen met vrienden, familie en/of kennissen en een ranking achter te laten op iTunes. Zo kan ik nog meer vrouwen inspireren. Wil je meer tips en inspiratie, volg mij dan via Instagram of Facebook.