Ken je dat stemmetje in jezelf? Wat je verteld wat je wel en vaak vooral niet moet doen…
Hoe teckel je die nou? Ik leg het uit wat ik altijd doe.

Ik wilde je nog even laten weten dat ik dinsdag 14 mei een masterclass geef over het vinden van je eigen rituelen en hoe je op die manier meer in verbinding kan komen met jezelf. Via deze link kun je je aanmelden www.green-goddess.nl/masterclass

En woensdag 15 mei geef ik een live class Soul Wispering over menstruatieklachten. Dit is een interactieve workshop hoe je op een holistische manier naar je klachten kan kijken. Je kunt je via deze link aanmelden: https://green-goddess.nl/soul-wispering/

Ohja en ik verwijs naar de podcast van Ananta, die kun je onder Ananta Opleidingen vinden (bij Soundcloud, Spotify en iTunes)

Liefs Oona

P.S. Ik heb een online training ontwikkeld waarin je de verbinding met je lichaam weer gaat voelen. De verbinding met je baarmoeder, de aarde, het leven, de natuur, je innerlijke kracht en met jouw ziel. Wat alle wijsheid in ons zit in de baarmoeder en waar hebben we zoveel pijn…? meer weten? green-goddess.nl/jaarprogramma/
P.P.S. Je helpt mij enorm om de aflevering op zoveel mogelijk manieren te delen met vrienden, familie en/of kennissen en een ranking achter te laten op iTunes. Zo kan ik nog meer vrouwen inspireren. Wil je meer tips en inspiratie, volg mij dan via Instagram of Facebook.