Wat een kleine podcast zou zijn is toch redelijk groot geworden..

In deze podcast leg ik je uit waarom het belangrijk is om tijd voor jezelf te vrij te maken, om het contact met je innerlijke zelf aan te gaan en je hier mee te verbinden.

De tijd van de donkere maan nodigt hier ook voor uit!

Liefs Oona

P.S. Ik geef in de maand mei regelmatig een online masterclass. Over het vinden van je eigen rituelen en hoe je op die manier meer in verbinding kan komen met jezelf. Via deze link kun je je aanmelden www.green-goddess.nl/masterclass
P.P.S. Ik heb een online training ontwikkeld waarin je de verbinding met je lichaam weer gaat voelen. De verbinding met je baarmoeder, de aarde, het leven, de natuur, je innerlijke kracht en met jouw ziel. Wat alle wijsheid in ons zit in de baarmoeder en waar hebben we zoveel pijn…? meer weten? green-goddess.nl/jaarprogramma/
P.P.P.S. Je helpt mij enorm om de aflevering op zoveel mogelijk manieren te delen met vrienden, familie en/of kennissen en een ranking achter te laten op iTunes. Zo kan ik nog meer vrouwen inspireren. Wil je meer tips en inspiratie, volg mij dan via Instagram of Facebook.