Whoop Whoop…!!

Ik heb een aflevering met mijn vriend Bhart opgenomen. We hebben beide vaker de vraag gekregen waarom we geen podcast samen hebben (hij heeft ook een podcast) en vandaag is de dag dat we de eerste aflevering samen hebben opgenomen.

Het was ontzettend leuk om te doen, heerlijk op de bank met een kopje koffie. We hebben het over dankbaarheid en hoe we daar beide mee om gaan. De dingen waar mannen en vrouwen tegen aan lopen en hoe we elkaar daarin kunnen helpen.

Wil je meer weten over Bhart check dan zijn podcast Wildemannen of zijn website https://wildemannen.com/

Veel liefs,
Oona

P.S. Ik geef in de maand mei regelmatig een online masterclass. Over het vinden van je eigen rituelen en hoe je op die manier meer in verbinding kan komen met jezelf. Via deze link kun je je aanmelden www.green-goddess.nl/masterclass

P.P.S. Ik heb een online training ontwikkeld waarin je de verbinding met je lichaam weer gaat voelen. De verbinding met je baarmoeder, de aarde, het leven, de natuur, je innerlijke kracht en met jouw ziel. Wat alle wijsheid in ons zit in de baarmoeder en waar hebben we zoveel pijn…? meer weten? green-goddess.nl/jaarprogramma/

P.P.P.S. Je helpt mij enorm om de aflevering op zoveel mogelijk manieren te delen met vrienden, familie en/of kennissen en een ranking achter te laten op iTunes. Zo kan ik nog meer vrouwen inspireren. Wil je meer tips en inspiratie, volg mij dan via Instagram of Facebook.