De afgelopen weken heb ik vaak de vraag gehad of ik tips heb tegen hooikoorts. Mijn meest gegeven antwoord is: Kom maar op consult 🙂 Hooikoorts is namelijk niet iets wat je gemakkelijk even oplost.

Ik ben er ingedoken onderliggende aanleiding kan zijn voor hooikoorts en daar heb ik een podcast over opgenomen.

Vorig jaar heb ik een blog geschreven wat je symptomatisch kan doen voor hooikoorts dit is de link www.green-goddess.nl/hooikoorts.

Daarnaast refereer ik naar een meditatie, deze heb ik al wel vaker gedeeld, maar toch nog even het linkje www.green-goddess.nl/meditatie.

Veel luister plezier en als je vragen hebt hoor ik het graag!

Veel liefs 
Oona

P.S. Ik geef in de maand mei regelmatig een online masterclass. Over het vinden van je eigen rituelen en hoe je op die manier meer in verbinding kan komen met jezelf. Via deze link kun je je aanmelden www.green-goddess.nl/masterclass

P.P.S. Ik heb een online training ontwikkeld waarin je de verbinding met je lichaam weer gaat voelen. De verbinding met je baarmoeder, de aarde, het leven, de natuur, je innerlijke kracht en met jouw ziel. Wat alle wijsheid in ons zit in de baarmoeder en waar hebben we zoveel pijn…? meer weten? green-goddess.nl/jaarprogramma/
P.P.P.S. Je helpt mij enorm om de aflevering op zoveel mogelijk manieren te delen met vrienden, familie en/of kennissen en een ranking achter te laten op iTunes. Zo kan ik nog meer vrouwen inspireren. Wil je meer tips en inspiratie, volg mij dan via Instagram of Facebook.