Deze aflevering gaat over de volle maan van vandaag 19 april 2019 om 13:12.18. In de aflevering wist ik de tijd niet helemaal precies.. maar nu ik het opgezocht heb zijn het hele mooie magische getallen. 13 staat voor het goddelijke vrouwelijke (de heks, wat daarom vaak als een ongeluksgetal wordt gezien) en 18 is het getal van de godin Isis. En laat dit nu ook aflevering 18 zijn!

Ik hou van getallen en de numerologie erachter.

Anyway, deze aflevering gaat dus over de volle maan van vandaag en de gebeurtenissen van afgelopen week. De brand in de Notre Dame en wat dit alles met mij gedaan heeft.

Ik verwijs in de podcast naar een meditatie, die kun je hier vinden
www.green-goddess.nl/meditatie

Dit is de link waarin je je kan inschrijven voor de Masterclass Creëer je eigen rituelen green-goddess.webinargeek.com/masterclas…n-rituelen.

Fijne dag vandaag!
Liefs Oona

Ik hoop je daar te mogen ontmoeten!
Veel liefs Oona

P.S. Ik heb een online training ontwikkeld waarin je de verbinding met je lichaam weer gaat voelen. De verbinding met je baarmoeder, de aarde, het leven, de natuur, je innerlijke kracht en met jouw ziel. Wat alle wijsheid in ons zit in de baarmoeder en waar hebben we zoveel pijn…? meer weten? green-goddess.nl/jaarprogramma/


P.P.S. Je helpt mij enorm om de aflevering op zoveel mogelijk manieren te delen met vrienden, familie en/of kennissen en een ranking achter te laten op iTunes. Zo kan ik nog meer vrouwen inspireren. Wil je meer tips en inspiratie, volg mij dan via Instagram of Facebook.
www.green-goddess.nl