Yess ik heb weer een podcast opgenomen. Niet zoals ik gedacht (en bedacht) had in Egypte, maar lekker weer thuis.

Ik vertel je in deze podcast mijn grootste inzichten (tot nu toe) die ik op mijn reis gehad heb en welke nieuwe plannen daar uit voort gekomen zijn!

Dit is de link waarin je je kan inschrijven voor de Masterclass Creëer je eigen rituelen green-goddess.webinargeek.com/masterclas…n-rituelen.

Ik hoop je daar te mogen ontmoeten!

Veel liefs Oona

P.S. Ik heb een online training ontwikkeld waarin je de verbinding met je lichaam weer gaat voelen. De verbinding met je baarmoeder, de aarde, het leven, de natuur, je innerlijke kracht en met jouw ziel. Wat alle wijsheid in ons zit in de baarmoeder en waar hebben we zoveel pijn…? meer weten? https://green-goddess.nl/jaarprogramma/
P.P.S. Je helpt mij enorm om de aflevering op zoveel mogelijk manieren te delen met vrienden, familie en/of kennissen en een ranking achter te laten op iTunes. Zo kan ik nog meer vrouwen inspireren. Wil je meer tips en inspiratie, volg mij dan via Instagram of Facebook.

www.green-goddess.nl