Afgelopen maandag heb ik een podcast opgenomen waarin ik het heb gehad hoe je liefdevol naar jezelf kan zijn. Hoe je er achterkomt waarvan je oplaad en hoe je goed voor jezelf kan zorgen.

Gisteren mocht ik dat voor mezelf doen 🙂 En ik heb er een kleine podcast over opgenomen waar ik tegen aan liep en wat ik heb gedaan om eruit te komen.

Veel luisterplezier
Liefs, Nicolien Oona

P.S. Ik heb een online training ontwikkeld waarin je de verbinding met je lichaam weer gaat voelen. De verbinding met je baarmoeder, de aarde, het leven, de natuur, je innerlijke kracht en met jouw ziel. Wat alle wijsheid in ons zit in de baarmoeder en waar hebben we zoveel pijn…?

P.P.S. Je helpt mij enorm om de aflevering op zoveel mogelijk manieren te delen met vrienden, familie en/of kennissen en een ranking achter te laten op iTunes. Zo kan ik nog meer vrouwen inspireren. Wil je meer tips en inspiratie, volg mij dan via Instagram of Facebook.