Deze aflevering gaat over afspraken maken met jezelf en hoe je jezelf hier dan vervolgens aan kan houden. Want dat laatste is vaak het lastigste. Goed voor jezelf zorgen is belangrijk en hoe hou je je aan het commitment met jezelf.

 

Ik verwijs naar een meditatie en die kun je via deze link beluisteren.
green-goddess.nl/meditatie/

Veel luisterplezier

Liefs,
Nicolien Oona

 

P.S. Ik heb een online training ontwikkeld waarin je de verbinding met je lichaam weer gaat voelen. De verbinding met je baarmoeder, de aarde, het leven, de natuur, je innerlijke kracht en met jouw ziel. Wat alle wijsheid in ons zit in de baarmoeder en waar hebben we zoveel pijnā€¦?

P.P.S. Je helpt mij enorm om de aflevering op zoveel mogelijk manieren te delen met vrienden, familie en/of kennissen en een ranking achter te laten op iTunes. Zo kan ik nog meer vrouwen inspireren. Wil je meer tips en inspiratie, volg mij dan via Instagram of Facebook.