Deze aflevering gaat over de Vrouw. Het is Internationale vrouwendag… een heel raar iets vind ik eigenlijk, waarom leg ik uit in deze aflevering.

Ook vertel ik je wat ik zoal de afgelopen weken heb uitgespookt, wat me bezig heeft gehouden en waarom het even geduurd heeft voordat ik weer wat wilde delen.

 

Veel luister plezier,
Liefs Oona

P.S. Wil je weten hoe je op een liefdevolle manier voor jezelf kan gaan zorgen, hoe je dit gemakkelijk in je leven kan implementeren en vooral hoe je liefdevol naar jezelf gaat kijken? 6 maart start de LiefdevolleDetox. Voor meer informatie ga je naar www.liefdevolledetox.nl

P.P.S. Je helpt mij enorm om de aflevering op zoveel mogelijk manieren te delen met vrienden, familie en/of kennissen en een ranking achter te laten op iTunes. Zo kan ik nog meer vrouwen inspireren. Wil je meer tips en inspiratie, volg mij dan via Instagram of Facebook.