Afgelopen maandag had ik een post op Instagram geplaatst over de Uil, mijn totemdier (Animal Spirit) en welke tekenen ik allemaal zie dankzij deze mooie uil. Ik heb een aantal vragen hierover gekregen en vandaar de inspiratie om de podcast op te nemen.

Ook heb ik een meditatie toegevoegd om je eigen totemdier te ontvangen ♡

Veel luisterplezier,

Liefs,

Nicolien Oona

P.S. Wil je weten hoe je op een liefdevolle manier voor jezelf kan gaan zorgen, hoe je dit gemakkelijk in je leven kan implementeren en vooral hoe je liefdevol naar jezelf gaat kijken? 6 maart start de LiefdevolleDetox. Voor meer informatie ga je naar www.liefdevolledetox.nl

P.P.S. Je helpt mij enorm om de aflevering op zoveel mogelijk manieren te delen met vrienden, familie en/of kennissen en een ranking achter te laten op iTunes. Zo kan ik nog meer vrouwen inspireren. Wil je meer tips en inspiratie, volg mij dan via Instagram of Facebook.