Selfcare… het is een dingentje voor veel vrouwen. In deze podcast geef ik je tips hoe je dit op een gemakkelijke manier in je leven kan inbouwen. En hoe belangrijk het is om het wel te doen!!

Ik verwijs naar de podcast van de volle maan van januari. Dit is de link naar het blogbericht.
https://green-goddess.nl/aflevering-5-volle-bloed-wolf-maan/

Veel luisterplezier,

Liefs,
Nicolien Oona

P.S. Wil je weten hoe je op een liefdevolle manier voor jezelf kan gaan zorgen, hoe je dit gemakkelijk in je leven kan implementeren en vooral hoe je liefdevol naar jezelf gaat kijken? 6 maart start de LiefdevolleDetox. Voor meer informatie ga je naar www.liefdevolledetox.nl

P.P.S. Je helpt mij enorm om de aflevering op zoveel mogelijk manieren te delen met vrienden, familie en/of kennissen en een ranking achter te laten op iTunes. Zo kan ik nog meer vrouwen inspireren. Wil je meer tips en inspiratie, volg mij dan via Instagram of Facebook.