De afgelopen weken wat het wat stil. Ik voelde geen inspiratie om een podcast op te nemen en had ook ‘even’ een innerlijke reis af te leggen. De nieuwe maan van afgelopen weken speelde hier ook een rol in, want die heeft ervoor gezorgd dat ik ook echt naar binnen kon keren en me vanuit mijn diepste verlangen kon laten voeden.

Vanmiddag zat ik even op Instagram en ineens had ik een aha moment. Het kwartje viel waarom ik voelde wat ik voelde 🙏🏻. Dus het is weer tijd voor een nieuwe aflevering!

Veel luisterplezier,

Liefs,
Nicolien Oona

Voor de LiefdevolleDetox ga je naar www.liefdevolledetox.nl

P.S. Je helpt mij enorm om de aflevering op zoveel mogelijk manieren te delen met vrienden, familie en/of kennissen en een ranking achter te laten op iTunes. Zo kan ik nog meer vrouwen inspireren. Wil je meer tips en inspiratie, volg mij dan via Instagram of Facebook.