Wat tof dat je de 3 gratis lessen van de MAGIC MOONCYCLE jaartraining hebt gedownload

Het wachtwoord voor deze les kun je in de mail vinden die ik je zojuist gestuurd heb.

Enn als je hier naar beneden scrolt dan heb ik nog iets voor je!

Eenmalig aanbod

Je hebt de 3 gratis lessen van de Magic Mooncycle Jaartraining waarschijnlijk gedownload omdat je graag meer balans in je leven wilt creëren, de verbinding met jezelf wil voelen. Ik weet zeker dat de lessen je daar al een zetje in de goede richting gaan geven,  maar hoe zou je het vinden om hier 1 jaar lang mee aan de slag te gaan.

De verbinding met jezelf voelen
Weten hoe je een fijn leven kan manifesteren
Leren luisteren naar je lichaam en horen wat ze zegt
In beweging komen
Leren creëeren met de maan en je menstruatiecyclus
Weten hoe je jezelf kan gaan ondersteunen

Hoe zou het zijn als je nu direct toegang zou krijgen tot de online jaartaining Magic Mooncycle?

Omdat jij zojuist mijn e-boek hebt gedownload geef ik je bij deze een eenmalig aanbod om dit programma voor een fractie van de prijs te ontvangen.

Het programma Magic Mooncycle jaartraining kost jou nu slechts €47,00 in plaats van €111,00

Dat is nog geen €1,00 per week

Zodra je deze pagina weg klikt verdwijnt het aanbod….

Wat als je je intuïtie meer volgt en beter weet wat je wil in je leven? Als je jezelf toestaat om te onderzoeken wie je bent en waar je dromen en verlangens liggen.

Nadat ik ongeveer 10 jaar in de wereld van het interieur design had gewerkt begon het steeds meer te knagen dat ik dit niet meer wilde doen. Ik negeerde dit gevoel “want dit is toch waar ik voor gekozen heb”, maar als ik diep van binnen keek was ik niet echt gelukkig. Ik sprankelde niet van de energie.

Na verschillende opleidingen in het Sjamanisme en Natuurgeneeskunde ontdekte ik de sleutels die leidden tot het creëren van je eigen innerlijke balans. Ik voel dat dit mijn pad is, ik vond de weg van mijn oorspronkelijke zielenpad weer terug en daarmee de balans in mijn leven. 

Wanneer je gaat omarmen wie je bent, weet wat je kwaliteiten zijn en deze ook durft te leven kom je steeds meer in balans. Dan ben je je eigen unieke zelf.